Veioza Zalle Imperio Gold
Blog

Ce corpuri de iluminat sa alegi pentru livingul tau

Atunci cand te muti intr-o casa noua sentimentul este unul ce nu poate fi descris. Totul este nou si mult mai mare decat locuinta anterioara, fiind un start excelent in noua etapa a vietii pe care o vei trai. Sunt multe elemente si lucruri pe care cu siguranta inca nu le-ai achizitionat, putand personaliza casa in timp dupa bunul plac.

Cu toate acestea, corpurile de iluminat sunt esentiale pentru a te ajuta sa luminezi camerele intr-un mod eficient, cu costuri reduse la energie, dar si sa iti modernizeze incaperile asa cum iti doresti.

Lumina joaca un rol important,  putand crea atmosfera perfecta in functie de activitatea pe care o ai. Poti alege dintr-o varietate mare de corpuri moderne, traditionale cu becurile LED, putandu-le actiona in sistem clasic, cu ajutorul unei telecomenzi sau de ce nu, cu telefonul smart. Tehnologia a evoluat mult in ultimii ani, devenind activa in toate aspectele vietii tale, putandu-ti astfel mari confortul atunci cand doresti. Reglarea intensitatii, cat si culorile redate sunt importante pentru a le modifica in functie de nevoie sau de ambianta pe care o vrei.

Cum sa iti luminezi livingul

Plafonierele sunt unele dintre cele mai populare accesorii pe care romanii le prefera, insa daca spatiul disponibil este mare poti opta cu incredere si la candelabre, aplice sau pendule. Prin urmare, te voi ajuta sa iti accesorizezi sufrageria cu cele mai bune alternative de corpuri de iluminat pentru a beneficia de un aspect modern, dar si de o iluminare realizata in mod corespunzator:

·        Veioze

Acestea au inceput sa fie din ce in ce mai folosite datorita faptului ca iti pot da o lumina ambientala intima, usoara, fiind perfecta in serile de film sau cand vrei sa te relaxezi. Un model care merita luat in considerare este veioza Led Black Bowl care va infrumuseta perfect camera, fiind in acelasi timp si ultimul trend in materie de iluminat.

Veioza LED

Veioza LED

Dispune de 2 surse de lumina care functioneaza cu LED-uri, fiind cea mai buna alegere in aceasta perioada pentru a reduce consumul la energie. Are o inaltime de 52 cm si un diametru de 35 cm. Se poate aseza pe o masa intr-un colt, pentru a reda usor o lumina care sa te poata relaxa imediat.

·        Lampadare

Lampadarul Modern White nu trebuie sa iti lipseasca din orice camera, putand fi usor asezat oriunde vei dori. De regula acestea sunt amplasate in colturi pentru a mari incaperea, dar si sa poata reda o lumina difuza in serile de film sau chiar si cand joci jocurile preferate impreuna cu prietenii sau familia.

·        Candelabre

Candelabru Amethyst

Candelabru Amethyst

La acest capitol, selectarea unui candelabru poate deveni complicata. De ce? Prin simplul fapt ca exista nenumarate modele care pur si simplu iti vor taia rasuflarea. Este foarte greu sa te decizi in alegerea corpului de iluminat perfect, iar daca nu ai intampinat aceasta problema inseamna ca nu ai gasit inca modele exceptionale. Am discutat pe larg acest subiect in articolul nostru Lumini în casa ta: Candelabre moderne pentru sufragerie”.

Un exemplu foarte bun este si Ceramics Gold Dining care de la prima privire vei stii ca trebuie sa il ai, mai ales ca poate fi instalat deasupra mesei de dining. Este realizat din rasina sintetica, metal si are o dimensiune de 80 de cm. Vine in culoarea alb / aurie, putandu-se incadra perfect in orice tip de locuinta, fie ea moderna sau mai traditionala. Poti spune ca are un design de poveste, iar cei care iti vor calca pragul vor fi fermecati de noua achizitie.

·        Aplice

Mici, dar cu un efect mare. Cel putin doua astfel de sisteme de iluminat te vor ajuta sa iti infrumuseteti livingul. Aplica de perete Krystal Mixy a fost creata special pentru persoanele care doresc sa isi modernizeze incaperile si celor care vor calitate. Au un design modern clasic, care nu se invecheste niciodata. Si acest model beneficiaza de becuri tip LED, putand fi montata oriunde vei dori pentru a beneficia de reducerea facturilor lunare cu energia electrica.

·        Plafoniere

Unele dintre cele mai utilizate corpuri de iluminat sunt plafonierele. Sunt usor de montat si se potrivesc in orice incapere, indiferent de inaltimea camerei. Aplica led 48W este un exemplu foarte bun pentru a fi montata pe scari sau holuri, lucru ce se datoreaza faptului ca dispune de un senzor de miscare care se va activa atunci cand tranzitezi spatiul. Are o dimensiune de 20 cm x 7 cm si este cea mai buna varianta pentru orice casa, putand tine sub control consumul mult mai usor.

 

Luminile in orice locuinta au un rol foarte important. Acestea pot schimba complet orice camera datorita designurilor lor unice si moderne. In plus poti alege modele care sa se potriveasca cel mai bine cu stilul tau si sa dispuna de functia de reglare a intensitatii sau a culorilor de lumina.

O casa noua are nevoie de multa atentie si multe elemente pentru a o completa. Corpurile de iluminat te pot ajuta in acest proces pentru a iti exprima personalitatea exact asa cum vrei tu.