candelabru living
Blog

Lumini în casa ta: Candelabre moderne pentru sufragerie

Sufrageria este camera ce necesită multe funcții, iar intersecția lor reușită va asigura cea mai caldă și confortabilă atmosferă pentru activități creative, intelectuale sau relaxante.

candelabru led

Să alegi un candelabru modern nu este deloc dificil, deoarece există multe modele care se potrivesc perfect în orice interior.

Uneori pare că sala fie este goală, fie nu este suficient de utilată, de parcă nu s-ar fi finalizat decorarea acesteia. De cele mai multe ori, această senzație este dată de iluminarea necorespunzatoare.

Primul lucru despre care vom vorbi în acest articol nu este despre definirea stilului camerei sau enumerarea tipurilor de candelabre. Aceasta este o chestiune de acceptabilitate a decorării excesive a corpului de iluminat. Mulți oameni cu aspirație se uită la candelabre care uimesc cu numărul de lucruri strălucitoare, diferite abajururi și alte capricii decorative. Da, în multe cazuri, un astfel de decor este foarte frumos si convingător pentru a fi ales.

Candelabre: iluminat modern în sufragerie. Alegerea dimensiunilor.

Cea mai comună opțiune – un candelabru în centrul tavanului. Este potrivit pentru o cameră pătrată de dimensiuni medii cu o înălțime a tavanului de aproximativ 2,5 metri. Cu acest aranjament, lumina se va răspândi în toate direcțiile. Pentru a crea cu precizie atmosfera potrivită, este logic să alegeți un candelabru cu un “dimmer” încorporat pentru a regla intensitatea luminii.

Dacă înălțimea tavanului sufrageriei este una standard, candelabrele care coboară foarte mult nu sunt o opțiune. Excepție face candelabrul atârnat deasupra mesei. Am dezvoltat acest subiect pe larg in articolul nostru “Candelabru. Ce marime ar trebui sa aleg?.

Dacă livingul dumneavoastră are un tavan foarte înalt, probabil că vei avea nevoie de candelabre suspendate. Dacă modelele de candelabre nu se potrivesc, acestea nu vor oferi posibilitatea de a ilumina uniform camera. Astfel, în acest caz sunt de preferat corpuri de iluminat în care sunt coborâte multe elemente luminoase. Nu vor arăta rău nici modelele masive de tip clasic cu suporturi de suspensie din cristal, lămpi în formă de lumânare sau abajururi. În acest caz, cablul unor astfel de lămpi poate fi foarte lung, de la un metru la doi.

Caracteristici de stil: candelabre moderne în sufragerie

candelabru

Dacă sufrageria este mare, se recomandă să atârnați un candelabru volumetric

Designerii sunt sfătuiți să trateze creativ alegerea unui candelabru în camera de zi. Nu vă fie teamă de deciziile îndrăznețe, neașteptate, abandonați vechile principii „modest și precis”. Deoarece stilurile moderne variază, vor exista diferite sfaturi pentru alegerea candelabrelor.

Living eclectic

Eclectismul este un amestec de stiluri, selecția lucrurilor dumneavoastră preferate din „lumi diferite”. Dacă sala în sine s-a dovedit luminoasă, candelabrul poate fi destul de restrâns. Ei bine, dacă doriți să domine încăperea, atunci lăsați-l să fie un corp de iluminat fie cu pandantive multicolore, fie cu o asimetrie pronunțată, fie cu o nuanță sau nuanțe strălucitoare.

Contemporanii

Acesta este un interior pe viață, unde totul este funcțional, practic și cu siguranță modern. Candelabrul aici are nevoie de o formă simplă, dar materialul, performanța, calitatea ar trebui să fie excelente.

Stil franțuzesc

La fel de modern ca întotdeauna, este pătruns de tradiții. Rafinament și gust delicat – asta transmite acest stil. Candelabrul într-o astfel de cameră de zi ar trebui să fie elegant și autosuficient. Poate să semene cu un mugur înflorit cu petale subțiri sau niște mărgele la gâtul unei doamne.

Cabana

Paleta naturală, naturalețea materialelor – un candelabru obișnuit nu se potrivește aici. Mult mai interesant va arăta un candelabru din lemn îndoit, care amintește, de exemplu, de o grămadă de crengi uscate sau unul care să amintească de pietrele unui rău.

candelabru

Un candelabru mare din metal care îmbina perfect stilul rustic al Cabanei cu cel modern.

Este imposibil să nu ne amintim de neoclasicism – este același living prezentabil, ca în stilul clasicismului, doar simplificat. Are mai puțin patos, așa că este frumos. Candelabrul de aici este potrivit pentru culorile mahonului, cu elemente ajurate și pandantive frumoase. Senzație de lejeritate și imponderabilitate, asta trebuie să transmită.

Candelabru în stil scandinav modern

candelabru

Candelabru realizat în stilul minimalismului, se potriveste foarte bine în stilul scandinav.

Stilul scandinav în designul interior se întâlnește astăzi atât de des încât candelabrul pentru o astfel de cameră de zi merită menționat separat. Stilul scandinav este minimalismul și elementele naturale, o combinație atât de plăcută ce trebuie să se reflecte și în aspectul candelabrului.

Spiritul Scandinaviei trebuie simțit și în iluminarea sufrageriei. Acestea pot fi candelabre din hârtie, din lemn, opțiuni care sunt apropiate de stilul clasic sau o alegere standard – un candelabru cu lămpi sau cu lumânări.

În stilul scandinav, spațiul și lumina sunt deosebit de apreciate, prin urmare și lămpile în design industrial vor fi chiar pertinente. Formele geometrice moderne fac ca astfel de dispozitive să fie foarte la modă. Condiția principală este simplitatea și minimalismul. Deși candelabrul are o bucată mică, de exemplu, o culoare, soluția este corectă.

 

 

Candelabru led

Un design unic pentru a vă lumina spațiul de locuit

Credeți sau nu, atunci când aveți o astfel de capodoperă atârnată de tavanul sufrageriei, nu aveți nevoie de lumini suplimentare. Acesta este un candelabru unic pentru camerele de zi, care luminează camera din toate părțile. În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți adăuga lumini galbene sau puteți opta pentru becuri reci de zi. Oricare vă va lumina camera. Dacă sufrageria ta are pereți de culoare închisă, acest candelabru simplu pentru camera de zi poate fi potrivirea perfectă. Un astfel de candelabru oferă lumină și face camera de zi să arate modern și atractiv.

O pereche de candelabre uimitoare

candelabru

Această pereche de candelabre este perfectă pentru spații extinse. Vă sugerăm ca, în cazul în care doriți ca sufrageria dumneavoastră să iasă în evidență, ar trebui să alegeți această pereche de candelabre în loc să instalați lumini în fiecare colț al spațiului. Acest lucru va face camera să arate elegantă și luminoasă. Desigur, culoarea becurilor va depinde de culoarea vopselei de perete. Avantajul de a alege o pereche de candelabre este că nu trebuie să le aprinzi pe ambele simultan. În schimb, pornește unul în funcție de situație.

Cum poate beneficia camera ta de zi de un candelabru?

Economisiți mult spațiu: optați pentru un candelabru modern pentru camera de zi proeminent ce oferă cantitatea potrivită de lumină și vă ajută să economisiți mult spațiu. Nu este nevoie de lămpi de masă, lămpi de podea sau altă iluminare în cameră. În schimb, un singur candelabru conduce spectacolul. Se mai pot asorta cu aplicele de perete pentru un efect senzațional.

Camera ta de zi devine atractivă: nu există nicio îndoială că sufrageria ta devine mai plină de viață atunci când există un candelabru în spațiu. Este atractiv în sine și captează atenția oricui intră în cameră.

Deși candelabrele de sufragerie au fost sinonime cu luxul, proprietarii moderni au adoptat bine modelele de candelabre pentru sufragerie și au transformat felul în care arată, păstrându-și eleganța intactă. Așadar, de ce să nu iei unul pentru tine și să te uiți la luminarea perfectă a sufrageriei tale?

Alegeri de candelabre pentru living într-un stil modern (video)

Alegerea candelabrului se face chiar la sfârșitul renovării, când camera este mobilată, are deja tot principalul și imaginea finală a sufrageriei. Apoi va ajuta un candelabru modern să puneți un punct decorativ frumos.

Decizii luminoase!

Exemple de candelabre moderne în camera de zi. Fotografii de la clienții noștri.