Becul Led ofera o lumina mai puternica si un consum mult mai mic fata de becurile incandescente. Durata de viata este de pana la 50.000 de ore! Iar tehnologia avansata a reusit sa imbine 3 tipuri de lumina intr-un singur bec! Daca pana nu demult singura optiune era sa alegi una dintre cele 3 tipuri de lumina, acum exista becuri Led care le includ pe toate trei: lumina rece, calda si naturala!

Afișez 1 - 24 din 35 de rezultate

Filtrare

Bec LED 16W E14 Rece+Cald+Natural

18 lei

Bec LED 16W Modern E27 Rece+Cald+Natural

18 lei

Bec LED 16W Modern E14 Cald

18 lei

Bec LED 16W Modern E14 Rece

18 lei

Bec LED G9 7W Rece+Cald+Natural, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

18 lei

Bec LED 12W Modern E14 Rece

14 lei

Bec LED 8W Modern E14 Natural Candle

18 lei

Bec LED 16W Modern E27 Rece

15 lei

Bec LED 8.5W Modern E27 Natural Bulb

18 lei

Bec LED G9 9W Rece+Cald+Natural, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

18 lei

Bec LED 7W Modern E14 Rece

lei

Bec LED 16W Modern E27 Cald

15 lei

Bec LED 7W Modern E14 Cald

lei

Bec LED G9 12W Rece+Cald+Natural, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

20 lei

Bec LED Vintage Con

20 lei

Bec LED 16W Modern E27 Cald

18 lei

Bec LED Vintage pentru ghirlanda, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald

lei

Bec LED Vintage Bulb

25 lei

Bec LED 12W Modern E27 Cald

13 lei

Bec LED 7W Lumina Calda G9

18 lei

Bec LED 12W Modern E27 Rece

13 lei

Bec LED 9W Modern E27 Cald

12 lei

Bec LED Vintage Mini Bulb

25 lei

Bec LED 5W Lumina Calda G9

15 lei

Transformă-ți casa într-o poveste cu becuri led economice cu lumină perfectă pentru casa ta, de pe luminidepoveste.ro

Acasă, ar trebui să fie acel spațiu în care să poți să fii tu, fix așa cum ești. Unde să te poți relaxa. Unde să nu-ți mai fie teamă de nimic. Și unde să te simți pur și simplu perfect într-o lumină magică ce te cuprinde cu liniște, relaxare și căldură. 

Dacă ți-ai pus vreodată întrebarea cum poți transforma spațiul obișnuit al casei tale sau din biroul tău într-o oază de relaxare și frumusețe, dar care nici să nu te coste prea mult, ei bine, află că iluminatul casei tale cu becuri led poate fi chiar acel element de care ai nevoie.

Uită-te în jurul tău și vei constanta că lumina joacă un rol crucial în modul în care percepem lumea. În care se conturează povești și realități în viețile noastre. Iar atunci când lumina zilei dispare, de ce nu ai vrea să apelezi la magia unui iluminat cu totul deosebit pentru spațiile tale? 

Cum ar fi spre exemplu să te folosești de un bec care nu doar că îți iluminează spațiul, ci îl transformă într-un adevărat spectacol demn de trăit fără a cheltui foarte mulți bani? 

Ei bine, în acest sens, becurile led din gama noastră pot fi chiar acel element pe care îl cauți pentru a crea această magie sau poveste diferită în spațiile tale. Cu o intensitate mai puternică și un consum de energie mult mai mic decât becurile incandescente, aceste becuri sunt perfecte pentru orice locuință, spațiu de birou sau chiar în cadrul afacerii tale. 

Durata lor de viață, mult mai lungă decât a becurilor tradiționale, de până la 50.000 ore te va face nu doar să economisești bani dar și să te bucuri de lumină de calitate pentru mulți ani, înainte de a le înlocui.

Alege becuri led de pe luminidepoveste.ro pentru spațiile tale și poți opta pentru o varietate de tipuri de lumini 

Dacă până de curând te fereai de achiziția becurilor cu led datorită faptului că nu îți ofereau prea multe opțiuni în materie de tip de lumină, ei bine, în prezent ceea ce le face cu adevărat revoluționare este tehnologia avansată încorporată în acestea . O tehnologie care a reușit să împletească într-un singur bec trei tipuri de lumină, așa cum nu ți-ai imaginat vreodată. 

Așadar, dacă acum ceva timp, trebuia să alegi între lumina rece, caldă sau naturală, acum, poți avea totul cu un singur bec. 

 Imaginează-ți cât de ușor ar fi acum să transformi un dormitor într-un sanctuar de liniște cu lumină caldă sau să creezi un mediu de lucru productiv cu lumină rece folosindu-te de un singur bec. Toate aceste opțiuni sunt acum la îndemâna ta în categoria noastră cu becuri led de pe luminidepoveste.ro.

Așadar, dacă vrei să îți transformi casa, biroul sau oricare spațiu al afacerii tale într-un loc magic și luminos, comandă acum becuri cu led de pe luminidepoveste.ro în varianta preferată și te bucuri nu doar de lumina și magie cât și de multiple avantaje. Livrare rapidă, posibilitate de plată în rate sau cu cardul de cumpărături și transport gratuit la comenzile de minim 299 lei. 

Alege chiar acum să aduci un strop de magie și culoare în viața ta cu aceste becuri led ce îți vor spune o poveste nouă de fiecare dată în spațiile tale preferate.