Inspirați de cultura mediteraneană, vă prezentăm ghirlandele luminoase impermeabile, durabile și sigure. Puteți să le utilizați în multe locuri și ocazii, fie acasă, fie în magazine, restaurante, dar poate fi o decorațiune excelentă și la diferite evenimente sau nunți, succesul fiind garantat. Prin stilul lor mediteranean, ghirlandele luminoase se potrivesc perfect atât pentru locuri clasice cât și moderne, fiind o piesă de rezistență incontestabilă. Ghirlandele luminoase reprezintă ultimul trend în domeniul iluminatului cu LED.

Afișez toate cele 16 rezultate

Filtrare

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 10 fasunguri

109 lei

Ghirlanda Luminoasa 15 metri, 15 becuri E27 Vintage 2W incluse

379 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 15 becuri E27 Vintage 2W incluse

365 lei

Ghirlanda Luminoasa 15 metri, 15 fasunguri

219 lei

Ghirlanda Luminoasa 5 metri, 10 becuri E27 Vintage 2W incluse

239 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 10 becuri E27 Vintage 2W incluse

325 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 15 fasunguri

145 lei

Ghirlanda Luminoasa 5 metri, 10 becuri E27 Alb Mat incluse

219 lei

Ghirlanda Luminoasa 15 metri, 15 becuri E27 Colorate incluse

379 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 10 becuri E27 Colorate incluse

325 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 15 becuri E27 Colorate incluse

355 lei

Ghirlanda Luminoasa 5 metri, 10 becuri E27 Colorate incluse

229 lei

Ghirlanda Luminoasa 15 metri, 15 becuri E27 Alb Mat incluse

359 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 10 becuri E27 Alb Mat incluse

298 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 15 becuri E27 Alb Mat incluse

345 lei

Ghirlanda Luminoasa 5 metri, 10 fasunguri

126 lei

Transformă-ți grădina, nunta sau restaurantul într-un cadru feeric cu ghirlanda luminoasa de exterior de pe luminidepoveste.ro

Vrei să aduci un farmec de poveste în locurile tale speciale? Fie că le folosești în curtea casei tale, la un restaurant sau în cadrul unui eveniment special, cum ar fi o nuntă, aceste ghirlandele cu lumini creează o magie care nu poate fi pusă în cuvinte. Ele stârnesc emoții și transformă orice moment într-o amintire de neuitat.

Dacă te gândești la o ambianță festivă în aer liber, dar nu știi cum ai putea să faci asta, află că există mai multe moduri de a folosi o ghirlanda luminoasa de exterior, care să-ți ofere exact senzația de confort și căldură pe care o dorești. 

Spre exemplu, te-ai gândit să atârni lumini de un copac? Este o modalitate fantastică de a decora exteriorul casei tale, oferind magie și o atmosferă de basm. 

Practic, ai avea o bijuterie la tine în curte, care-ți va transforma grădina obișnuită într-o scenă de vis pentru o cină în aer liber, o zi de naștere sau un eveniment cu adevărat special. 

Iar partea bună e că poți face asta oriunde, atât timp cât ai un copac prin preajmă. Bineînțeles, astfel de ghirlande cu lumini pot fi aranjate după bunul plac, în funcție de spațiu, loc și decor. Cert e că vor aduce tuturor o bucurie ca de copil, fie că le aliniezi pe un gard sau le aranjezi ca un acoperiș deasupra unei terase. 

În plus, sunt construite pentru a rezista timp îndelungat. Exact ca prietenii adevărați care rămân alături de tine în cele mai frumoase momente, fără să se estompeze.

Ca o poveste frumoasă, ghirlandele nu se sfârșesc niciodată și continuă să lumineze viața cu eleganță și farmec.

Alege ghirlande cu becuri pentru exterior cu LED sigure și eficiente, în timp ce te bucuri de strălucire nelimitată

La câte lumini de poveste te poți gândi, în afară de cele din aranjamentele pentru Crăciun? Dacă credeai că magia luminilor există doar în sărbătorile de iarnă, ei bine, află că ghirlandele cu becuri pentru exterior pot aduce farmecul și atmosfera de poveste în viața ta, în orice perioadă a anului. 

Nu ai nevoie de un motiv special pentru a adăuga strălucire casei tale. Cu aceste lumini ești mereu gata să transformi fiecare seară asemenea unui Crăciun de poveste, indiferent de anotimp sau ocazie. În plus, sunt perfecte pentru a crea o atmosferă intimă și relaxantă, unde o simplă seară în aer liber poate deveni un moment cu adevărat memorabil.

Ce le face atât de speciale? În primul rând, aceste corpuri de iluminat cu LED sunt mai mult decât o sursă de iluminare. Ușor de instalat și cu o gamă variată de modele, aceste lumini pot oferi efectul wow oricărei zone din exterior. Sunt acele lumini care nu se limitează doar la o terasă, ci pot face mai mult decât atât – pot îndeplini orice dorință, dincolo de imaginație. Trebuie doar să te gândești la câte lucruri poți face cu ele și să-ți pui ideile în aplicare. 

Mai mult decât atât, luminile cu LED sunt mai eficient din punct de vedere energetic, spre deosebire de luminile obișnuite. Și există câteva motive pentru asta:

Motivul #1 este că nu emană căldură. Poți să le atingi oricând, fără să-ți faci griji că te arzi. În acest fel, nu doar tu, dar și copiii sau animalele de companie vor fi în siguranță.

Motivul #2 este că oferă o lumină vie mai strălucitoare. Amplasate una lângă alta, ghirlandele cu lumini LED adaugă profunzime și textură spațiului cu o lumină mai vibrantă și mai plină de viață, spre deosebire de luminile obișnuite.

Motivul #3 constă în rezistența lor la temperaturi foarte înalte, de până la 50°C, cât și la îngheț, până la -30° C. 

Prin stilul lor mediteranean, se potrivesc atât pentru locuri clasice, cât și moderne, fiind o piesă de rezistență incontestabilă. 

Aruncă o privire peste toate aceste modele de lumini pentru exterior și alege varianta potrivită pentru tine. Beneficiezi de transport gratuit la o comandă de minim 299 Lei, cu opțiunea de plată în rate și cu livrare în doar 24 h. 

Fii în pas cu trendul din domeniul iluminatului, cu modelele tale preferate de ghirlande luminoase pentru exterior și transformă-ți spațiul într-un colț de vis!