pexels element digital 1125137
Magazin Corpuri de iluminat ⭐ Lumini de Poveste⭐

CONTEXT ȘI ÎNCEPUTURI:

Lumini de Poveste.ro, magazin corpuri de iluminat, a fost înființat în iunie 2017, de o nativă din România, care și-a dat seama că este imposibil să găsești un magazin cu corpuri de iluminat de unde sa cumperi o varietate de lustre led, candelabre de calitate la un preț redus, în mediul online. În scurt timp, s-a asociat cu producători din întreaga lume pentru a oferi clienților produse exclusive de iluminat și decor.

Satisfacția clienților și experiența utilizatorului este cea mai importantă prioritate a noastră, iar echipa Lumini de Poveste.ro caută întotdeauna modalități mai bune de a vă menține extrem de fericiți cu fiecare dintre produsele noastre.

Toată echipa Lumini de Poveste.ro va continua să lucreze îndeaproape cu toți partenerii noștri de afaceri și să se asigure că oferim lustre led si candelabre de cea mai bună calitate clienților noștri, care ne-au sprijinit pe tot parcursul acestei călătorii.

Din nou, din suflet mulțumim fiecăruia dintre partenerii și clienții noștri. Nu am fi aici fără fiecare dintre voi!

Vă rugăm să ne trimiteți modalități prin care vă putem servi mai bine, indiferent dacă este vorba de calitatea produselor, transport, servicii pentru clienți sau orice altceva. Suntem deschiși oricărui tip de feedback pentru a ne îmbunătăți afacerea! Vă rugăm să ne scrieți orice sugestie prin email la contact@luminidepoveste.ro.

magazin corpuri de iluminat Lumini de poveste

magazin corpuri de iluminat Lumini de Poveste

Lumini de Poveste.ro se concentrează pe 3 piloni importanți.

1. Satisfacție 100% garantată

Lumini de Poveste.ro, magazin corpuri de iluminat, este atât de dedicat satisfacției clienților, încât oferim o politică de returnare de 15 de zile pentru toate articolele. Comandați cu încredere știind că, dacă lustra led sau candelabrul pe care l-ați comandat nu se potrivește nevoilor dvs., îl puteți returna întotdeauna în fereastra de 15 de zile.

Suntem fericiți doar atunci când clienții noștri sunt fericiți!

2. Prioritar, asistență rapidă pentru clienți

Lumini de Poveste.ro a angajat recent o echipă de asistență a centrului de apel pentru a ajuta mai bine clienții cu întrebările lor. Mai mult, ne asigurăm că răspundem clienților prin e-mail în termen de 2-3 zile lucrătoare. În cele din urmă, urmărim fiecare comandă pentru a ne asigura că nu au existat probleme de livrare sau orice altă situație care ar putea apărea legata de corpurile de iluminat.

Durată medie de timp curentă: 1-2 zile lucrătoare

3. Produse de înaltă calitate

Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastra numarul 1, ne străduim să oferim candelabre și lustre led de cea mai bună calitate. Pentru ca acest lucru să fie posibil, toți furnizorii noștri au fost atent selecționați iar corpurile de iluminat testate în detaliu de echipele noastre. Lustrele noastre LED  sunt moderne, rezistente in timp, foarte economice si prietenoase cu mediul.

Prin eleganța corpurilor de iluminat, vă promitem că fiecare moment petrecut acasă va fi un prilej de bucurie.

O casă luminoasă e o casă primitoare și frumoasă!
Dă un strop de magie căminului tău cu Lumini de Poveste!
Lumini de Poveste, magazin corpuri de iluminat, vă pune la dispoziție o gamă variata de candelabre și lustre led de-a dreptul extraordinare, pentru toate gusturile.

Lumini de Poveste pentru case din poveste!

 

LuminidePoveste.ro, toate materialele media si text sunt proprietatea intelectuală și fac parte din Grupul

LUMINI DE POVESTE SRL
CUI: RO43874012, J40/4196/09.03.2021
Adresa: B-dul Uverturii nr 159, S6-Bucuresti, RO
Email: contact@luminidepoveste.ro
Telefon: 0761 999 761

Ne rezervăm dreptul ca orice tentativă de copiere să fie actionata in instanta conform legii.

*Multumim partenerilor de la Amazon Branding.