Iluminatul exterior are o importanta majora pentru case, gradini, garajuri, piscine, terase, blocuri, hoteluri, curti rezidentiale. Corpurile de iluminat pentru exterior faciliteaza deplasarea dupa lasarea intunericului. De asemenea au capacitatea de a pune in valoare arhitectura cladirii, obtinandu-se astfel un design deosebit.

Afișez 1 - 24 din 65 de rezultate

Filtrare

Lampa Solara LED cu senzor de miscare, 30 surse de iluminare

25 lei

Aplica exterior Black Storm, 1 surse de iluminare

120 lei

Aplica LED Exterior Shades

79 lei

Aplica LED Exterior Slim Negru

105 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 10 fasunguri

109 lei

Aplica LED Exterior Fade 8 W, LED inclus, 4 surse de iluminare, Lumina: Cald

95 lei

Aplica LED Exterior Fade 4W, LED inclus, 2 surse de iluminare, Lumina: Cald

85 lei

Aplica LED Exterior Slim Alb

105 lei

Aplica LED 29W Exterior Streak 120, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald

320 lei

Aplica exterior White Storm, 1 surse de iluminare

110 lei

Ghirlanda Luminoasa 15 metri, 15 becuri E27 Vintage 2W incluse

379 lei

Lampa Solara LED 60W

170 lei

Aplica LED 44W Exterior Streak 180, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald

460 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 15 becuri E27 Vintage 2W incluse

365 lei

Aplica LED 6W Triplette, LED inclus, 3 surse de iluminare, Lumina: Rece

170 lei

Ghirlanda Luminoasa 15 metri, 15 fasunguri

219 lei

Aplica LED Exterior Fumagalli, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

125 lei

Lampa Solara LED 90W

200 lei

Lampa Solara LED 30W

150 lei

Aplica LED 10 W Empire White, LED inclus, 2 surse de iluminare, Lumina: Calda

120 lei

Ghirlanda Luminoasa 5 metri, 10 becuri E27 Vintage 2W incluse

239 lei

Stalp Iluminat Stradal LED 4m

1.050 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 10 becuri E27 Vintage 2W incluse

325 lei

Ghirlanda Luminoasa 10 metri, 15 fasunguri

145 lei

Descoperă magia unui iluminat exterior de poveste chiar în curtea ta 

Alege să pășești într-o poveste încă de la primul pas în curtea ta. Fie că vorbim despre curtea casei tale, a biroului tău sau a afacerii tale iluminatul poate transforma atmosfera spațiului tău exterior într-una plină de poveste. 

Și o data ce ai făcut asta, lasă-te surprins de fiecare ”capitol” al poveștii pe care o poți crea cu ajutorul unor corpuri de iluminat exterior pline de farmec. 

 Indiferent că zilele sunt scurte sau lungi, noaptea se așterne de fiecare dată peste ziua care a trecut. Dar tu poți face ca fiecare moment de întuneric să devină o magie demnă de trăit cu lumini de exterior de pe luminidepoveste.ro.

Alege chiar acum să aduci mai multă magie și poveste în viața ta. Alege-ți corpurile de iluminat exterior din gama noastră și lasă-te surprins de frumusețea noii tale atmosfere de acasă!

Adu mai multă poveste în spațiile tale preferate cu corpuri de iluminat și lumini de exterior ce te vor impresiona cu fiecare privire

Indiferent că vrei să faci din terasa ta, din gradina ta, din spațiul de la piscina, din garajul tău, din hotelul tău sau dintr-o curte rezidențială o adevărata poveste, atunci când alegi corpuri de iluminat de pe luminidepoveste.ro poți fi sigur că întreaga atmosferă se va schimba. 

Iluminatul exterior este o componentă esențială a acestor spații și nu doar că ajută la facilitarea deplasării în întuneric dar pot scoate în evidență frumusețea spațiului în sine. 

Imaginează-ți fiecare seară petrecută sub un cer înstelat pășind pe aleile grădinii tale luminate într-un mod subtil dar plin de farmec. Fiecare pas aici devine o călătorie într-un tărâm de basm, iar întunericul nu va mai fi o problemă. 

Iluminatul exterior te poate ajuta să transformi orice loc într-un colț de poveste. Cu un iluminat exterior ales perfect, fiecare moment petrecut în aer liber poate deveni o amintire prețioasă. 

Imaginează-ți acele seri romantice sub lumina caldă a unor lumini de exterior sublime sau acele momente perfect în care îți petreci timp cu familia și prietenii într-o atmosferă relaxată în grădină sau pe terasă. 

Poate îți dorești inclusiv să accentuezi și să evidențiezi elementele frumoase ale grădinii tale sau ale arhitecturii clădirilor din jur?

În oricare dintre aceste situații te găsești, atunci când alegi corpurile de iluminat exterior cu led nu doar că adaugi farmec și personalitate spațiului tău exterior dar faci și economie, datorită becului led economic. 

Așadar, descopera chiar acum modele variate și pline de farmec de corpuri de iluminat exterior de pe luminidepoveste.ro și alege-ți chiar acum felul în care îți vei trăi propria ta poveste!