Banda Led este o sursa de iluminat decorativ cu multiple posibilitati de utilizare. Sunt solutii ideale pentru amenajarile moderne, pot fi utilizate pentru blatul din bucatarie, oglinda din baie, sub dulapuri, scari, tavan, picturi sau adâncituri in perete. Bezile Led pot fi siliconate – rezistente la umiditate si aburi, fara silicon, cu unul sau mai multe randuri de leduri, cu o singura culoare sau RGB.

Afișez toate cele 21 de rezultate

Filtrare

Banda LED 2 Galben/Cald

20 lei

Banda LED RGB 2, LED inclus, 2 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: RGB

20 lei

Banda LED 1 Galben/Cald

18 lei

Banda LED 1 Albastru

20 lei

Banda LED 3 Galben/Cald

22 lei

Banda LED RGB 1, LED inclus, 1 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: RGB

17 lei

Banda LED 3 Alb/Rece

22 lei

Alimentare Banda LED

25 lei

Banda LED 1 Verde

20 lei

Alimentare Banda LED 220W

65 lei

Banda LED 1 Alb/Rece

20 lei

Banda LED 1 Rosu

20 lei

Banda LED 2 Alb/Rece

20 lei

Magic Star Instalatie LED Tip Ploaie

69 lei

Instalatie Multicolora 7m LED

25 lei

Instalatie Multicolora 11m LED

29 lei

Instalatie LED Exterior Tip Ploaie Galbena

297 lei

Instalatie LED Exterior Tip Ploaie Alba

297 lei

Instalatie Multicolora 5m LED

19 lei

Instalatie LED 10M

160 lei

Instalatie LED Interior Tip Ploaie Albastra

297 lei

Descoperă cât de ușor poți face din spațiul tău unul cu adevărat de poveste folosind benzi led rgb sau simple de pe luminidepoveste.ro

Nimic nu se compară cu spațiul nostru de acasă unde totul pare să ni se potrivească perfect. Aici unde fiecare colțișor își spune propria poveste despre noi, despre momentele noastre unice. Aici, unde ne creăm amintiri alături de cei dragi sau unde lăsăm ca acea magie și relaxare după o zi plină să ne învăluie cu totul. 

Dar cum poți să faci din spațiile tale de acasă acel loc cu adevărat de poveste dacă nu prin intermediul luminilor? Iluminatul este un element esențial nu doar al unui design de interior plin de poveste cât și atunci când ne dorim să avem parte de magie chiar în casele noastre sau în orice alt loc favorit. 

Știm cât de mult poate transforma un spațiu iluminarea aleasă cu grijă. Din acest motiv, în gama noastră de benzi cu led poți găsi benzi într-o singură culoare sau benzi rgb colorate. 

Tu decizi ce fel de notă sau accente vei dori să aduci în spațiul tău de acasă. Iar noi îți oferim multiple variante din care poți alege exact ceea ce ți se potrivește cel mai bine. 

Alege benzi led pentru tavan, perete sau orice alte spații ale casei tale și transformă întreaga atmosfera într-una magică

Imaginează-ți doar… bucătăria ta se scaldă într-o lumină moale, în timp ce te pregătești pentru o cină romantică sau o cină în deplină liniște după o zi lungă. 

Oglinda ta din baie te înconjoară cu o aură plină de stil și eleganță, care-ți scoate în evidență frumusețea și te face să ai și mai multă încredere în tine, să te simți perfect nu doar în pielea ta ci și în casa ta. 

Sub dulapurile din living, sub scări, pe tavan, pe lângă picturi, sau acolo unde vrei să scoți în evidență anumite alte lucruri din casa ta sau să te relaxezi într-o cameră plină de culori care dansează pe perete. Acum toate aceste spații pot fi evidențiate într-o lumină cu totul nouă folosindu-te de benzi LED pentru tavan sau perete. 

Cu opțiuni siliconate, rezistente la umiditate și aburi, cu unul sau mai multe rânduri de LED-uri, cu o singură culoare sau RGB, oferta noastră se adaptează perfect nevoilor tale pentru ca tu să îți creezi spațiu tău de poveste indiferent de cum arată el în imaginația ta.

Tot ce îți rămâne de făcut este să îndrăznești să visezi și să alegi acele benzi cu led care crezi că îți transforma spațiul în locul perfect pentru tine și cei dragi. 

Comandă acum variantele preferate și bucură-te de livrare rapidă în 24 de ore, plată în rate și transport gratuit pentru comenzi de minim 299 lei.