Prețuri

Toate prețurile enumerate pe acest site sunt în RON și includ TVA.

Avem dreptul de a modifica în orice moment prețul anunțat al unui produs. Prețul pe care îl plătiți va fi prețul în vigoare în momentul comenzii.

În cazul în care apare o eroare de preț sau stoc, vă vom informa prin intermediul informațiilor de contact furnizate și puteți alege să continuați sau să anulați comanda.

Modalitati de plata

Plata online cu card bancar. In siguranta si control. Simplu si rapid.

Cum platesc online?Happy young couple doing purchase on Internet together at home

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa furnizata de tine. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare. Selecteaza metoda de plata Card de credit sau de debit, apasa butonul Trimite comanda, completeaza datele cardului tau in noua fereastra Plati.online si apasa butonul Plateste.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, incepand cu 14 septembrie, bancile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

po vs mc wide 0% – Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, Luminidepoveste.ro foloseste platforma Plati.online.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Plati.Online. Luminidepoveste.ro nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Lumini de Poveste.

 

RATE ONLINE

Plata in rate online, prin TBI Pay

tbi lumini de poveste

Alături de TBI Pay am implementat un sistem de plata in rate, care se poate accesa direct prin noi, fara drumuri la banca. Dupa ce selectezi ca Metoda de plata varianta “In rate online de la TBI Pay”, finalizezi comanda si vei fi redirectionat in pagina TBI.

Vei avea doua optiuni de finantare:

o   Pentru sume intre 100 si 1.000 lei – poti plati in 4 rate fara dobanda. Prima rata se plateste imediat dupa aprobarea cererii de finantare. Aceasta optiune are ca si cost un comision de administrare de 10 lei lunar;

o   Pentru sume intre 1.000,01 lei si 60.000 lei – poti plati in 6 pana la 60 de rate. Prima rata se achita in luna urmatoare achizitionarii produselor.

Pentru sume intre 200 si 60.000 lei avem produse financiare cu dobanda conform tabelulul de mai jos:

tbi lumini

Pentru produsele financiare cu dobanda se aplica urmatoarele reguli:

 • Regula de acordare a produselor financiare à in functie de profilul de client se acorda produsul financiar.
 • Calculul din simulator va fi pe 15%
 • Toate cererile vor pleca catre analiza pe 15% dobanda – in functie de profil client, se va aloca produsul financiar corect.

E nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de mai mult de 3 luni (pensie mai mare de 800 lei, salariu mai mare de 1100 lei, venituri din activitati liberale etc).

Prin card de credit emis de Alpha Bank

plata in rate alpha

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

plata in rate alpha

 • Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

 • Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
 • Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
 • Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Prin card de credit STAR de la BANCA TRANSILVANIA

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.bt

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3, 6 sau 12 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici  si platile online devin mai simple ca oricand:

 • Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile
 • Comision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR;  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila; *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila; 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare.

Disponibilitate

Toate produsele sunt supuse disponibilității. În cazul în care produsul pe care îl comandați nu este disponibil, vă vom informa prin detaliile de contact furnizate și vă vom oferi un produs alternativ adecvat sau vă vom informa când va fi disponibil produsul. În cazul în care nu vă putem furniza produsul sau orice alt produs înlocuitor, vă vom anunța cât mai curând posibil și vă vom rambursa integral plata.

Ocazional vom face modificări minore la produsele noastre și ne rezervăm dreptul de a furniza aceste produse, chiar dacă imaginile și descrierile pot varia ușor pe lista afișată.

Livrare

Metode de livrare și calendar

dpd curierCurierul partener al Luminidepoveste.ro este DPD Courier.

Toate comenzile plasate prin acest site vor fi expediate în mod normal în termen de 24-48 de ore, cu excepția weekend-urilor și a sărbătorilor legale.

Dacă doriți informații de urmărire pentru comanda dvs., vă rugăm să urmariti pe site-ul curierului, numarul de awb primit pe email.

Toate livrările sunt efectuate de luni până vineri între orele 09:00 – 16:00.

Taxa de livrare

Pentru orice comanda plasata prin acest site, taxele de livrare vor fi calculate și aplicate automat comenzii dvs. în timpul procesului de plată. Taxele de livrare sunt calculate în functie de oferte si adresa dvs la finalizarea comenzii.

Pentru oferta “LIVRARE GRATUITA!” comanda minima este de 299 lei.

Chitanță și semnătură

Toate livrările trebuie primite și semnate personal la adresa de livrare. Dacă o încercare de livrare inițială nu reușește, curierul nostru va lăsa prin sms un numar de telefon la care puteti suna pentru instrucțiuni despre cum puteți colecta produsul.

Probleme de livrare

Dacă aveți probleme cu o livrare, vă rugăm să ne contactați la contact@luminidepoveste.ro sau la telefon +40 761 999 761. Dacă furnizorul nostru de servicii de livrare nu vă poate livra pachetul și nu puteți colecta produsele de la furnizorul nostru de servicii de livrare, atunci vom fi de acord să vă livrăm din nou coletul. Livrarea din nou va fi taxată la cost.

Se pot aplica și taxe suplimentare atunci când:

 • Este furnizată o adresă de livrare greșită.
 • Există o eroare la adresa de livrare furnizată.
 • Adresa de livrare nu este accesibilă.
 • Clientul sau persoana autorizată nu este disponibilă la adresa de livrare pentru a accepta pachetul și a furniza o semnătură.

Calitate si Garantie

Contact serviciu pentru clienți: 📱 +40 761 999 761 , 📧 contact@luminidepoveste.ro

Luni-Vineri: 10.00 – 19.00
Sambata: 10.30-17.00
Duminica: 10.30-14.00

Produsele comercializate de Lumini de Poveste beneficiaza de garanție, suport tehnic și service gratuit pe o perioada de 24 luni de la data achiziției în baza facturii. În perioada de garanție cumpărătorul are dreptul în mod gratuit la repararea produsului și înlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producătorului.

Produsele noastre au în componență subansamble electronice și mecanice care necesită o manipulare atentă pentru a se evita șocurile, umezeala, pătrunderea de lichid în interior sau expunerea la radiația solară sau surse de caldură.

Pentru a beneficia de garanție, cumparatorul are urmatoarele obligații:

– Să respecte condițiile enumerate mai sus și să folosească produsul conform destinației acestuia;

– Să păstreze produsul în bune condiții;

– La apariția unei situații anormale în funcționarea echipamentului să anunțe prin email la contact@luminidepoveste.ro, după ce verifică daca sunt îndeplinite condițiile de utilizare; este interzisă intervenția asupra produsului a persoanelor neautorizate;

– Să păstreze factura de achiziție.

Nerespectarea obligațiilor de mai sus atrage pierderea garanției.

De la garanție sunt excluse:

– părtile de natură consumabilă, bateriile, becurile;

– defectele cauzate de suprasarcini, întreruperi sau conectarea incorecta a alimentării electrice;

– defectele datorate conectării greșite a accesoriilor optionale.

Pentru SERVICE, produsele pot fi aduse sau  trimise prin firmă de curierat rapid, aleasă de către client, la adresa: B-dul Uverturii nr 159, Bucuresti, Sector 6, pe numele Lumini de Poveste, telefon: 0761 999 761.

Pentru siguranță, este recomandat să se păstreze sistemul de prindere impreună cu șuruburile, telecomanda și alte accesorii și să fie trimis doar corpul de iluminat. 

Costurile de transport pentru serviciile de GARANȚIE intră în sarcina CLIENTULUI.

Politica de retur sau schimb

Puteți returna/schimba orice produs livrat în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării, într-o stare neutilizată. Produsul trebuie ambalat cu atenție și corect în ambalajul original nedeteriorat, cu tot conținutul și instrucțiunile. Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate. In cazul in care ambalajul va fi deteriorat, se va percepe o taxa de reambalare intre 30-100 lei (in functie de produs).

Trebuie avut grijă ca toate produsele returnate/schimbate să fie în stare bună. Nu vom accepta responsabilitatea pentru pierderi sau daune în timpul transportului și, prin urmare, vă sugerăm să solicitați o dovadă a expediției.

Procedurile de returnare/schimbare vor fi procesate in termen de maxim 14 zile, din ziua in care sunt primite.

Vă rugăm să confirmați anularea/schimbarea în scris prin e-mail la contact@luminidepoveste.ro.

Pentru Retururi, va rugăm să ne transmiteți ÎN SCRIS contul IBAN în care doriți sa vă fie returnată contravaloarea produselor returnate (pozele cu cod IBAN nu vor fi acceptate).

Pentru retururile nejustificate de vreun defect de orice natura al produsului, costul transportului TUR-RETUR revine în sarcina clientului.

Produsele pot fi aduse sau trimise prin firmă de curierat rapid, aleasă de către client, la adresa: B-dul Uverturii nr 159, Bucuresti, Sector 6, pe numele Lumini de Poveste, telefon: 0761 999 761.

Articole defecte

Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@luminidepoveste.ro dacă ați identificat defecte la produsul dvs. Va fi necesară dovada fotografică a problemelor în care sunt solicitate returnări din cauza defectelor articolelor. Aceasta nu este doar pentru a evalua defecțiunea, ci pentru a putea afla ce piese trebuie înlocuite și, de asemenea, pentru a înregistra acest lucru la departamentul nostru de calitate pentru a preveni orice probleme în viitor. Orice cerință de dovezi fotografice va fi discutată atunci când problema ne este raportată inițial.

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. La returnarea produsului vom procesa rambursarea numai în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului înapoi într-o stare revandabilă (acest lucru nu se aplică în caz de defect de fabricație). Toate rambursările vor fi procesate și se va aplica automat un credit metodei dvs. de plată inițiale.