Spoturile Led sunt surse de iluminat functional sau de accent. Acestea ofera o concentratie luminoasa mai puternica in zonele mai putin luminate. Au un spectru larg de aplicatii, pot fi incorporate in tavan, mobilier, la baza corpurilor suspendate sau pentru a ilumina blatul din bucatarie.

Afișez 1 - 24 din 31 de rezultate

Filtrare

Spot LED 24 W Rotund

33 lei

Spot LED 6 W Rotund

27 lei

Spot LED 12 W Rotund

29 lei

Proiector LED Gold, 1 surse de iluminare

150 lei

Spot LED Alb Aplicat 12W Rece, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Rece

115 lei

Spot LED 3 W Rotund

25 lei

Spot LED 10W pe sina Negru, 1 surse de iluminare

110 lei

Spot LED Alb Aplicat 12 W Cald, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald

115 lei

Proiector Mixy, 1 surse de iluminare

150 lei

Spot LED Negru Aplicat 12W Rece, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Rece

115 lei

Sina Spot LED Neagra Aplicata- 2 Metri

40 lei

Spot LED 18W Rotund

31 lei

Sina Spot LED Alba Aplicata- 2 Metri

40 lei

Spot LED 30W pe sina Negru, 1 surse de iluminare

140 lei

Spot LED 5W Negru Cilindru pentru sina magnetica, 1 surse de iluminare

95 lei

Spot LED 7W Negru Cilindru pentru sina magnetica, 1 surse de iluminare

105 lei

Spot LED 10W Negru Cilindru pentru sina magnetica, 1 surse de iluminare

119 lei

Sursa Alimentare 100W pentru Sina Magnetica

145 lei

Spot LED 18W Negru Cilindru pentru sina magnetica, 1 surse de iluminare

175 lei

Sina Incastrata Magnetica 3M Neagra

209 lei

Sina Incastrata Magnetica 2M Neagra

139 lei

Spot LED 20W Liniar pentru sina Magnetica Negru

140 lei

Spot LED 25W Liniar pentru sina Magnetica Negru

190 lei

Spot LED 10W pe sina Alb, 1 surse de iluminare

75 lei

Alege să faci din casa ta o poveste plină de magie cu spoturi led de pe luminidepoveste.ro

Cum ar fi să ai parte de cea mai frumoasă poveste atunci când te întorci acasă? Să pășești într-o lumină magică, de poveste în care poți fi tu așa cum ești? 

Sau atunci când ești la locul tău de muncă să te întâmpine o atmosferă cu totul deosebită? Aici unde cele mai frumoase tablouri, cărți sau opere de artă sunt evidențiate de o lumină subtilă, perfectă?

Sau să le oferi clienților afacerii tale, fie că deții un restaurant sau un hotel o atmosferă cu adevărat fascinantă în spațiul afacerii tale?

Ei bine, magia despre care vorbim este atât de ușor de creat acum cu spoturi led de pe luminidepoveste.ro pe care le poți amplasa strategic în zonele tale preferate sau acolo unde vrei să aduci acel strop magic prin iluminatul subtil și plin de eleganță.

Alegând spoturi led tavan sau incorporabile vei descoperi o modalitate uimitoare de a transforma orice încăpere într-un spațiu plin de viață și rafinament în care îți vei dori să te întorci fără dar și poate.

Descoperă gama noastră de spoturi led prin intermediul căruia poți aduce magia direct în casa ta, în afacerea ta sau la birou și lasă-te surpins de povestea ce se creează în fiecare zi în spațiile tale preferate. 

Înfrumusețează orice spațiu cu spoturi led de tavan și creează accente impresionante

Știai că poți da o nouă dimensiune oricărui spațiu doar prin intermediul iluminatului? Ei bine, află că atunci când știi exact ce fel de spoturi led să alegi pentru încăperile tale de acasă, de la birou sau din cadrul afacerii tale poți face magie extrem de ușor. 

Aceste spoturi LED de tavan pot fi puse oriunde pe perete și pot oferi o concentrație luminoasă mai puternică în zonele mai puțin luminate ale locuinței tale sau pot oferi accente impresionante în spațiile tale. Spre exemplu poți evidența anumite obiecte, tablouri sau chiar anumite colțuri mai întunecate dar care merita scoase în evidență. 

Fie că le incorporezi în tavan, le amplasezi în mobilier, le poziționezi la baza corpurilor suspendate sau le folosești pentru a ilumina blatul din bucătărie, spoturile led de pe luminidepoveste.ro îți aduc funcționalitate și eleganță în același timp. De ce sa te bucuri de toate aceste avantaje într-un singur produs?

În plus, nu numai că aceste spoturi led sunt discrete și dau un aer cu totul aparte oricărei încăperi, dar gama noastră diversificată îți oferă culori și modele variate din care poți alege astfel încât acestea să se potrivească cu orice tip de spațiu și stil al locuinței, biroului sau afacerii tale. 

Astfel, poți să-ți creezi propria poveste acasă sau în locurile tale preferate, aducând un strop de originalitate, rafinament și personalitate în fiecare colț pe care îți dorești să îl transformi într-o poveste. 

Comanda acele spoturi led pentru tavan sau mobilă din gama noastră, potrivite pentru fiecare spațiu și te vei bucura de livrare rapidă, opțiunea de plată în rate sau cu card de cumpărături, plus transport gratuit la comenzile de minim 299 de lei. 

Cu luminidepoveste.ro îți poți transforma orice spațiu într-un adevărat refugiu magic și plin de stil cu lumina potrivită! Alege-ți chiar acum spoturile preferate și lasă-te surprins de cât de ușor poți aduce magie în spațiile tale.