Plafonierele Led reprezinta o solutie de iluminat excelenta pentru orice incapere. De obicei, corpul plafonierei este subtire, aproape la acelasi nivel cu tavanul, iar unele modele sunt suspendate la o inaltime destul de mica. Sunt ideale pentru locuintele cu tavanele joase. Un mare avantaj al acestor corpuri de iluminat este ca se monteaza foarte usor. Sunt estetice si ilumineaza foarte bine incaparea, in comparatie cu unele corpuri de iluminat care au lumina directionata.

Afișez 1 - 24 din 91 de rezultate

Filtrare

Plafoniera LED 124W Hexagonal, LED inclus, 4 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: Cald, Natural, Rece

298 lei

Lustra LED Baie 90W Universee Inspiration Black Square 400, LED inclus, 5 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

170 lei

Aplica LED 88W Black Mirror Square, LED inclus, 3 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

139 lei

Plafoniera LED 84W Krystal Radiance Rotund, LED inclus, 2 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: Natural, Rece

550 lei

Plafoniera LED 200W Illusion, LED inclus, 3 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: Cald, Natural, Rece

350 lei

Plafoniera LED 120W Krystal Mega 3, LED inclus, 3 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: Cald, Natural, Rece

1.150 lei

Plafoniera LED 120W Krystal Mega 2, LED inclus, 6 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

950 lei

Plafoniera LED 72W Aurora Gold 400, LED inclus, 1 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: Cald, Natural, Rece

489 lei

Plafoniera LED 112W Krystal Radiance Patrat, LED inclus, 2 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: Cald, Natural, Rece

550 lei

Plafoniera LED 100W Krystal Mega 1, LED inclus, 2 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

899 lei

Plafoniera Black Diamond 40 Rotund, 6 surse de iluminare

450 lei

Lustra LED Baie 48W Universee Black Border, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

139 lei

Plafoniera LED 48W Desire Gold, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

230 lei

Lustra LED Baie 48W Universee White Border, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

139 lei

Plafoniera LED 48W Desire Silver, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

230 lei

Plafoniera LED 92W Hexagonal 2, Telecomanda

399 lei

Lustra LED Baie 120W Universee Inspiration White XL 500, LED inclus, 5 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

270 lei

Plafoniera LED 48W Mini Aurora Silver, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

229 lei

Lustra LED Baie 126W Universee Inspiration Black Square XL 500, LED inclus, 5 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

299 lei

Plafoniera LED 254W Illusion XL, LED inclus, 3 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: Cald, Natural, Rece

520 lei

Lustra LED Baie 126W Universee Inspiration White Square XL, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

298 lei

Plafoniera LED 200W Illusion Patrat, LED inclus, 3 surse de iluminare, Telecomanda, Dimabil, Lumina: Cald, Natural, Rece

350 lei

Plafoniera LED 120W Butterfly, 1 surse de iluminare, Telecomanda

399 lei

Plafoniera Black Diamond 60 Rotund, 12 surse de iluminare

899 lei

Oferă locuinței tale eleganță și confort cu noile design-uri de plafoniere cu led moderne potrivite pentru orice încăpere

Îți dorești o casă iluminată perfect, dar fără să distrugi complet atmosfera spațiului tău? Plafonierele cu led se potrivesc în orice încăpere, fie că este vorba de un living primitor, o bucătărie modernă sau o cameră de relaxare. Aceste surse de lumină aduc căldură în fiecare colț al casei tale și pot transforma orice zi într-o adevărată poveste. 

Dacă ai o locuință cu tavan jos sau înalt și nu știi ce fel de plafoniere să alegi, primul pas pe care trebuie să-l faci este să măsori spațiul din încăpere.

Deseori oamenii se bazează pe ochii lor atunci când măsoară un spațiu, lucru ce poate duce la multe gafe. Dimensiunile greșite ale unor plafoniere cu led, pot distruge complet armonia și căldura din locuința ta.

Așa că, înainte de a cumpăra un corp de iluminat, ar fi bine să te asiguri că diametrul fitingului este de aproximativ 10% din diametrul total al încăperii. În acest mod, vei alege pentru locuința ta plafoniere led moderne, dar și potrivite în același timp. 

Odată ce ai dimensiunea corectă, nu mai rămâne decât să te decizi asupra modelului care să se completeze cu restul designului, dar și cu gustul tău. 

Ca niște bijuterii adevărate în casa ta, acestea vin la pachet cu avantaje practice. Sunt eficiente din punct de vedere energetic, economisându-ți bani și protejând mediul înconjurător. În ceea ce privește durabilitatea lor pe termen lung, nu trebuie să-ți faci griji, pentru că nu le vei înlocui prea curând.

Indiferent de stilul casei tale, la noi găsești o gamă variată de plafoniere cu led moderne și ieftine dar de calitate superioară care să-ți îmbogățească fiecare încăpere, la fel ca niște obiecte de artă.

Transformă-ți livingul într-un sanctuar al relaxării și confortului cu plafoniere cu led pentru toate gusturile de pe luminidepoveste.ro

Livingul este considerat inima casei și pe bună dreptate. Acesta e locul în care au loc întâlnirile cu cei mai buni prieteni și conversațiile cu familia la final de zi. Aici te relaxezi după un program plin de activități sau te răsfeți cu gustări la serialul preferat. 

După cum bine vezi, livingul este mai degrabă o zonă multifuncțională, de aceea este important să înțelegi că oricât de bine ai amenaja această încăpere, totul va fi în zadar fără o lumină potrivită. 

Imaginează-ți pentru o clipă diferența pe care o pot face niște lumini bine alese: un ambient plăcut iluminat îți poate ridica starea de spirit și confortul, în timp ce unul slab iluminat, va crea o atmosferă rece și neprietenoasă. Și asta pentru că lumina are o influență profundă asupra ta și a felului în care te simți.

Așa că, se cuvine ca livingul tău să aibă un tavan iluminat corect, iar tu o încăpere mai luminoasă, mai spațioasă și mai primitoare. În cazul unui tavan jos ar fi bine să optezi pentru un plafoniere cu un design simplu, fără elemente strălucitoare care să te orbeasca. 

La urma urmei, nu vrei ca atunci când stai pe canapea, să ai senzația unui tavan care te apasă sau să simți o strălucire prea intensă, care să te deranjeze în timpul momentelor de relaxare. Până la urmă decizia e la tine, iar tot ce trebuie să faci este să alegi înțelept și să cumperi în funcție de dorințele și nevoile tale.

Pe site-ul nostru găsești mai multe variante de plafoniere led ieftine, care pot completa frumoasa poveste din locuința ta. Comenzile de minim 299 lei vor avea transportul gratuit, iar plata se poate realiza atât cu cardul de cumpărături, cât și în rate. Odată trimis, coletul va ajunge la adresa ta în doar 24 h.

Nu uita că iluminatul face diferența, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să faci din spațiile tale unele de poveste cu gama noastră de plafoniere led!