Veioze si Lampadare Led: sunt surse de lumina usor de incorporat in designul oricarei locuinte. Utile si practice, acestea sunt o necesitate aproape indispensabila pentru o casa. Ofera lumina de accent pentru spatiul de lucru, dar si ambientala pentru restul incaperii. Datorita celor trei tipuri de lumina: rece, calda, naturala, veiozele si lampadarele Led sunt ideale atat pentru activitatile de seara, cat si pentru zonele de odihna.

Afișez 1 - 24 din 38 de rezultate

Filtrare

Veioza LED 40W Infinity Black, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

149 lei

Veioza LED 40W Infinity, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

149 lei

Veioza LED 40W Circle Black, LED inclus, Lumina: Cald, Natural, Rece

149 lei

Veioza Dandelion Gold, 4 surse de iluminare

149 lei

Lampadar LED Waves White

298 lei

Lampadar cu pene naturale White 160

3.999 lei

Lampadar Zalle Sparkles, 3 surse de iluminare

1.250 lei

Veioza cu pene naturale White, 2 surse de iluminare

1.150 lei

Veioza Firefly, 6 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

450 lei

Veioza LED 40W White Swan, LED inclus, 1 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

149 lei

Lampadar cu pene naturale Black 160

3.599 lei

Lampadar cu pene naturale Pink 160

3.599 lei

Veioza Monkey Gold, 1 surse de iluminare

360 lei

Lampadar cu pene naturale Pink 800

1.200 lei

Lampadar LED 32W Futurist, 2 surse de iluminare

1.100 lei

Lampadar LED 16W Futurist, 1 surse de iluminare

725 lei

Candelabru LED 96W Futurist, 6 surse de iluminare

1.370 lei

Veioza LED 16W Futurist, 1 surse de iluminare

550 lei

Veioza Monkey Black, 1 surse de iluminare

360 lei

Veioza Monkey White, 1 surse de iluminare

360 lei

Lampadar Firefly, 8 surse de iluminare, Lumina: Cald, Natural, Rece

750 lei

Lampadar cu pene naturale Black 800

1.200 lei

Veioza Dandelion White, 4 surse de iluminare

149 lei

Veioza Zalle Sparkles, 3 surse de iluminare

999 lei

Fă din locuința ta un paradis al fericirii cu modelele de veioze și lampadare led, moderne și ușor de folosit, de pe luminidepoveste.ro

Dorești să aduci lumină în orice colț al casei? Simple dar sublime, veiozele cu led emană o seninătate de neegalat în locuința ta, indiferent de loc și de spațiu. Au puterea ascunsă de a te învălui cu un sentiment de fericire, de fiecare dată când te afli în preajma lor. 

Dacă te întrebi unde să așezi veioza sau pur și simplu ești genul de om care adoră să-și petreacă momentele de relaxare în orice colț al casei, trebuie să știi că o veioză poate să-ți aducă confort oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de o priză în apropiere și o telecomandă cu care să reglezi intensitatea luminii.

Veiozele, dar și alte corpuri de iluminat, îți pot transforma decorul în unul de poveste, printr-o armonizare impecabilă a limbajelor de design modern și contemporan. Dacă te gândești să oferi decorului tău o notă de opulență fără efort, poți opta pentrulampadare led de podea, care să adauge miraculos o căldură spațiului tău.

Mai mult decât atât, nu ai grija instalării lor, fiind ușor de folosit și de deplasat. În schimb, vei observa cum locuința ta va fi însuflețită de sentimentul fericirii și a bunăstării pe termen lung.

Transformă-ți dormitorul într-o zonă reconfortantă cu o gamă variată de corpuri de iluminat și bucură-te de o atmosferă caldă în fiecare moment

Un dormitor este sanctuarul tău, locul în care cauți un răgaz liniștitor pentru a-ți încărca bateriile după o zi agitată sau pentru a te bucura de momentele tale de răsfăț. 

Este locul în care începe și se termină fiecare zi, fie că dorești să-ți recâștigi forțele pentru noi provocări sau să te relaxezi într-o seară liniștită.

Deși nu este un spațiu greu de decorat, cu siguranță sunt câteva elemente importante la care trebuie să acorzi atenție. Patul este piesa centrală a unui dormitor, fiind și locul în care-ți petreci cele mai bune momente. 

Cu toate acestea, fie că citești o carte bună, urmărești un film sau stai pe rețelele de socializare, ai nevoie de o lumină potrivită care să te însoțească clipă de clipă. Două veioze led așezate de o parte și de alta a patului, pot să-ți aducă momente cu adevărat speciale, oferindu-ți o aură de liniște și intimitate.

Atât veiozele, cât și lampaderele cu led nu sunt doar corpuri de iluminat, ci adevărate prietene ale nopții. Cu un design modern și elegant, se potrivesc perfect fiecărui tip de decor. 

Dar ca să simți ce-ți pot oferi ele dincolo de design, te rugăm să închizi ochii și să-ți imaginezi cum lumina caldă te îmbrățișează în serile tale de relaxare. Acesta este farmecul și magia de care te poți bucura, dacă alegi să cumperi veioze și lampadare led de pe luminidepoveste.ro.

Testează și tu aceste corpuri de iluminat la tine acasă și beneficiază de transportul gratuit la comenzi de minim 299 lei. Promitem să te surprindem cu produse de calitate și livrare rapidă în doar 24 h. 

Alege o atmosferă magică pentru locuința ta cu veioze led și lampadare moderne, de calitate și ușor de folosit.