Regulamentul Concursului Lumini de Poveste

  1. Organizatorul concursului

Concursul este organizat și administrat de LUMINI DE POVESTE SRL, în continuare numit „Organizatorul”.

CUI: RO43874012

Sediu social: București, Sector 6, Bulevardul Uverturii nr. 159, J40/3361/24.02.2021

Adresa magazin: Bulevardul Uverturii, nr. 159, București

Suport clienți: +40 761 999 761

Email: contact@luminidepoveste.ro

Website: https://luminidepoveste.ro

Program de funcționare: Luni-Vineri: 10:00 – 19:00; Sâmbătă: 10:30-17:00; Duminică: 10:30-14:00

  1. Durata concursului

Concursul se va desfășura în perioada 10 mai 2024 ora 00.00 – 10 iunie 2024 ora 23.59, fus orar Bucuresti. Toate comenzile cu o valoare de minim 500 RON, plasate în această perioadă, sunt eligibile pentru concurs.

  1. Eligibilitate

Vor participa la acest concurs toți clienții care plasează cel puțin o comandă de produse de pe site-ul www.luminidepoveste.ro în perioada menționată, prin inscriere automata. Participantul trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani.

  1. Cum să participi

Pentru a intra în concurs, clienții trebuie să efectueze o comandă pe site-ul www.luminidepoveste.ro în perioada concursului. Fiecare comandă va fi înregistrată cu un număr unic de participare (identic cu numarul de comanda). Nu există limită la numărul de comenzi pe care un participant le poate plasa.

  1. Premiul concursului

Premiul constă în rambursarea integrala a valorii comenzii castigatoare plasate de client în perioada concursului. Daca pentru acea comanda este inregistrat un retur, atunci valoarea Premiului va fi egal cu valoarea produselor pastrate de client (comanda initiala – retur). Daca aceasta valoare este mai mica de 500 lei, atunci comanda nu mai este eligibila si se va efectua o noua extragere. Rambursarea se va face în termen de 15 zile de la data anunțării câștigătorului.

  1. Determinarea câștigătorului

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți folosind platforma Random.org, pentru a asigura o selecție aleatorie și echitabilă. Tragerea la sorți va avea loc în data de 11 iunie 2024.

  1. Anunțarea câștigătorului

Câștigătorul va fi anunțat prin telefon și e-mail, în termen de 5 zile lucrătoare de la data extragerii. Câștigătorul va avea la dispoziție 14 zile pentru a revendica premiul, după care, în cazul în care nu comunica in scris contul IBAN, premiul va fi retras.

Contul IBAN trebuie transmis in termen de 14 zile de la data anuntarii pe adresa de email contact@luminidepoveste.ro

  1. Protecția datelor personale

Prin participarea la acest concurs, fiecare participant își exprimă acordul ca datele personale să fie prelucrate de către Organizator în scopul administrării concursului. Toate datele personale sunt tratate conform legislației în vigoare privind protecția datelor personale și Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).

  1. Condiții generale

Participând la acest concurs, participanții sunt de acord să respecte termenii și condițiile stabilite de organizator și să colaboreze pentru verificarea eligibilității. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulile concursului fără notificare prealabilă, în conformitate cu legislația în vigoare.