corpuri de iluminat led
Blog

Cata economie poti sa faci intr-o casa prin mutarea la LED

Mergea totul perfect! Dar apoi, a venit factura!

Te-ai hotarat sa iti schimbi programul. Fiindca ziua tot timpul intervine cate ceva care sa iti strice planurile. Fie ca e vorba de oaspeti sau de alte evenimente care apar de unde te astepti mai putin, vrei sa faci cumva sa mai faci rost de niste timp in plus, pe care sa il folosesti asa cum iti pofteste inima.

Ajunge! Tu cand sa te pui pe primul loc? Nu meriti putin timp liber, in care sa te rasfeti facand ceva ce iti place? E clar ca pe timp de zi, nu vei putea reusi sa te tii de lucrurile pe care vrei sa le implementezi in rutina ta, insa, mai e o solutie!

Te-ai decis! Treaba e hotarata! Acum seara va fi momentul in care lucrezi mai mult la tine, fara ca nimeni sa iti mai stea in cale. Si lucrurile merg de minune! Ai inceput sa citesti din nou, ai amenajat un spa intim la tine acasa, faci sport in aproape fiecare seara, casa e luna si bec, ai timp de stat cu partenerul sau familia! Insa…nu ai uitat nimic?

Factura! De ea uitasei! A venit factura la curent! Si ti-ai dat seama ca, desi planul a mers ca pe roate, consumul tau de energie electrica e mult mai mare!

Dar ce pot face? Nu pot renunta acum!

corpuri de iluminat led

Ideea de a incerca sa faci lucruri si seara, cand copiii dorm, iar telefonul nu mai suna, nu e rea deloc! Doar ca ai uitat un mic detaliu! Pentru a face toate astea, niste becuri vor sta mai mult aprinse! Insa, un singur lucru iti mai lipseste pentru ca planul tau sa fie perfect! Becurile led!

Treci la desurubat, fiindca altfel costul facturii te va aduce iar in stadiul in care erai la inceput! Cand nu aveai timp de absolut nimic!

De ce sunt o varianta mai buna corpurile de iluminat led?

Daca ai vedea prin magazine reduceri de 80-90%, probabil ca, instant, ti-ai pregati portofelul pentru cateva cumparaturi neasteptate! Ei bine, cam cu astfel de “reduceri” se ocupa si corpurile de iluminat led, atunci cand vine vorba de consumul de energie.

Becurile led, sunt variante mai eficiente ale celor obisnuite, cu o durata de viata mult mai mare, ceea ce le face si mult mai prietenoase cu mediul. Asa ca, daca factura la energie electrica a devenit o problema, inlocuirea becurilor clasice din casa ta, cu unele led, iti va aduce iar liniste in familie! Iar tu vei putea sta, fara griji, cu becul aprins seara, facand orice doresti!

Esti pregatit sa ai o casa mai putin plictisitoare si mai putin daunatoare?

Ceea ce pot face ledurile, nu se masoara doar in bani, adica, mai exact, intr-un cuantum mai mic al facturii la energie, ci si in faptul ca, acestea sunt mai prietenoase cu planeta. Daca factura nu te deranjeaza prea tare, poluarea este un factor care ar trebui sa te ingrijoreze!

Fiindca fenomenul ia proportii din ce in ce mai mari, iar noi trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa il stopam! Datorita faptului ca acestea sunt mult mai rezistente in timp, garanteaza, pe langa un consum mai mic de energie, si stoparea risipei de resurse. Uite, iti oferim si cateva cifre!

Stii cate ore poate “supravietui” un bec incandescent? Raspunsul ar fi… undeva la 1000.

Stii cate ore poate functiona becul led? Ei bine, pana la 50.000.

foto client

foto client

Acum imagineaza- ti cam cat de mare ar fi gramada de becuri incandescente pe care le-ai arde si pe care le-ai putea inlocui cu unul singur. Diferenta e suficient de mare cat sa iti treaca fiori pe sira spinarii, vazand cat ai poluat mediul pana acum!

Mai putin curent consumat si mai putina poluare! Inca nu vrei o schimbare in casa ta? Nici daca ai afla cat de mult ai putea sa o infrumusetezi? Ai auzit bine!

Scapi de becurile plictisitoare si poluante si le inlocuiesti cu candelabre, lustre LED sau aplice LED! Daca nici acum nu esti convins, inseamna ca nu stii cat de bine pot sa arate!

Lustra LED, candelabru sau aplica LED? Pe care sa o alegi?

Accesoriile de tip led, destinate iluminatului casei tale, sunt ideale atunci cand iti doresti o locuinta moderna. Datorita tipului de lumina pe care o genereaza, acestea reusesc sa puna in valoare, toate obiectele care iti orneaza casa.

Pentru incaperile mari sau cele cu mai putin acces la lumina naturala, ideale sunt lustrele si candelabrele, deoarece acestea vor putea oferi spatiului, suficienta luminozitate pentru a-l putea utiliza intr-un mod placut. In schimb, aplicele, sunt ideale pentru incaperile mai mici, cum este cazul dormitoarelor copiilor sau celor de oaspeti, holurilor, etc.

Poate printre cele mai interesante caracteristici cu care vin la pachet becurile led, este aceea ca led-urile emana o lumina alba, nu galbena. Iar acest lucru, le face sa “imite” excelent lumina naturala. Ceea ce, pune mult mai bine spatiul in valoare si il face la fel de placut ca pe timpul zilei. Pe langa “plusul” legat de lumina alba, tehnologia led, poate sa iti si infrumuseteze locuinta.

foto client

foto client

Daca iti doresti sa scapi de plictisitoarele si consumatoarele becuri clasice, poti opta pentru noi aplice, candelabre sau lustre – cu LED, care sa se potriveasca locuintei tale. Un aer modern “va bate” in casa ta, daca vei alege sa o improspatezi cu astfel de lumini! Toata lumea te va intreba cum de ai reusit sa schimbi atat de mult atmosfera si cum poti tine in control sumele de plata pe factura de curent.

O factura mai mica, o casa “proaspat renovata” si mai putina poluare. Cam acestea sunt avantajele pe care ti le pot oferi becurile led si celelalte accesorii led destinate iluminatului casei! Te vei putea misca in voie prin casa facand ceea ce ti-ai propus, fara sa porti grija costului curentului! Nu-i asa ca suna minunat?

Ei bine, nu doar ca suna, dar asta poate chiar sa se intample! Toate acestea sunt posibile, asa ca, te invitam sa comanzi acum si sa-ti schimbi becurile clasice cu unele led, cu un consum mai mic de energie! Arata ca esti responsabil si in acelasi timp ai grija de banii tai, fara sa-ti risipesti o parte considerabila din venit pe curent. Da, toata Europa trece acum prin criza energetica, dar unul din cele mai inteligente lucruri pe care le poti face tu, pentru casa ta si pentru familia ta este cu siguranta sa-ti schimbi becurile vechi atat de consumatoare de energie cu becuri LED, mult mai practice si economice.

Pentru corpuri de iluminat cu LED care consuma putin, te invitam sa descoperi oferta noastra!