Lampadar LED
Blog

Cele mai originale lampadare pentru casa ta

Corpurile de iluminat sunt importante in orice locuinta, fiind necesare nu doar pentru a seta ambianta dorita, ci si pentru a imbunatati aspectul camerei. Sunt anumite momente ale zilei in care iti doresti o luminozitate mai scazuta sau mai crescuta, lucru ce poate varia in functie de camera si starea de spirit pe care o ai. In acest sens, poti sa te orientezi catre lampadare living.

Unele dintre cele mai populare corpuri de iluminat mobile, lampadarele sunt o optiune din ce in ce mai folosita de catre expertii de design interior. Din cauza formei si a inaltimii mai mari decat in cazul veiozelor, acestea pot fi asezate direct pe podea, intr-un colt al camerei sau langa un fotoliu pentru a putea citi cartea preferata.

Avantajul major al acestora este ca le poti muta oriunde si oricand pentru a schimba decorul dupa bunul plac sau pentru a o folosi in alta camera. Pe piata exista nenumarate modele, realizate din diverse materiale care mai de care mai atragatoare pentru a se potrivi perfect cu orice stil ai avea in locuinta.

Pentru o casa cu un aspect mai traditional te poti indrepta catre un model din lemn, iar daca doresti ceva mai modern, metalul si sticla te vor ajuta foarte mult in realizarea aspectului cautat. Prin urmare, iti voi prezenta cateva modele pe care le poti alege pentru locuinta ta, putandu-le amplasa in orice camera doresti:

 

1.    Lampadar Zalle Imperio

Zalle Imperio este unul dintre cele mai frumoase modele de pe piata si a reusit intotdeauna sa modernizeze orice incapere datorita aspectului impresionant si contemporan. Daca iti doresti ceva nou, cu un impact puternic, atunci acesta cu siguranta te va ajuta sa realizezi stilul pe care il urmaresti. Are o inaltime de 168 cm si un diametru de pana la 35 cm, fiind perfect intr-un living sau dormitor. Vine pe culoarea aurie, putandu-l integra cu usurinta in orice tip de decor.

Lampadar LED

Lampadar Fluffy

2.     Lampadar LED Fluffy

Asemenea unui nor pufos, lampadarul Fluffy are culoarea alba cu auriu, fiind corpul de iluminat perfect, nu doar datorita simplitatii cromatice, ci si din cauza faptului ca o poti muta usor oriunde ai nevoie. Avand in vedere faptul ca are o inaltime de 175 cm si un diametru de 40 cm, te poti orienta catre o pereche, facilitand in acest fel posibilitatea de a fi plasate in colturi diferite ale camerei, oferind in acest fel simetrie si armonie.

 

3.     Lampadar LED Alien

Lampadarul LED Alien are o forma si un aspect deosebit. Forma sa globulara este unica intre corpurile de iluminat si cu siguranta o vei aprecia de fiecare data cand o vei folosi. Are o dimensiune de 150 cm inaltime si 30 cm diametru si vine pe culoarea neagra/auriu. Functioneaza cu un sigur bec led de tip E14, iar ca materiale folosite vei regasi metalul si acrilul, fiind cele mai calitative si rezistente in realizarea sistemelor de iluminat.

4.     Lampadar LED Overthrow

Overthrow este un lampadar ce nu ar trebui sa lipseasca din locuinta ta. Fie ca ti-l doresti pentru un birou, living sau dormitor, acesta va completa armonios spatiul. Suportul este sub forma unui trepied metalic, fiind finalizat cu o cupola din acril aurie unde ii poti monta un bec de tip LED pentru un consum redus si o luminozitate intima. Are o inaltime de 165 cm si un diametru de 50 cm.

5.     Lampadar LED Bubbles

Lampadar LED

Lampadar LED Bubbles

Ce poate fi mai util si frumos decat un lampadar Bubbles? Acest model este unul modern, avand 6 becuri incorporate pentru o luminozitate crescuta. Iti va oferi si posibilitatea de a regla lumina dupa necesitate, putand alege dintre luimna rece, calda sau naturala. Are o inaltime de 170 cm si este realizata din metal/acril.

6.     Lampadar LED Long White

Simplu e mai bun. Daca ne ghidam dupa acest lucru, atunci Long White este raspunsul pe care il cauti. Avand o inaltime de 130 cm, acest lampadar te va surprinde datorita design-ului minimalist si contemporan. Pe langa living, dormitor sau orice alta camera, il poti folosi si pe o terasa pentru a da o nota moderna spatiului. Si la acest model este prezenta reglarea lumini in functie de nevoie, putand alege una dintre cele 3 moduri rece, calda sau naturala.

7.     Lampadar cu pene negru

In final iti voi arata piesa de rezistenta din aceasta lista. Penele naturale sunt un nou trend atunci cand vine vorba de sistemele de iluminat. Acest lampadar a fost creat cu grija si atentie mai ales ca au fost folosite pene negre naturale pentru a-l contrui. Doar dintr-o simpla privire vei realiza ca este deosebit si se poate potrivi in orice locatie. Are o inaltime de 170 cm si vine pe culoarea negru /auriu.

lampadar

lampadar cu pene naturale

 

Lampadarele sunt folosite de multi ani si sunt preferate mai ales in dormitoare si livinguri, insa orice camera poate beneficia de un astfel de corp de iluminat. Acestea pot fi folosite cu succes si pe holuri sau in bucatarie, putand sa beneficiezi de eleganta, dar si o intimitate pe masura.