candelabru brilliance
Blog

Șase candelabre potrivite pentru casa ta

Toata lumea isi doreste sa aiba o casa perfecta, organizata dupa cele mai mici detalii, astfel incat sa poata sa se bucure in fiecare moment de armonie si pace. Luminile au un rol bine definit si te pot ajuta sa schimbi sau sa modernizezi spatiul, cu acestea putand sa  adopti stilul pe care il urmaresti. In ultimii ani corpurile de iluminat au inceput sa aiba design-uri din ce in ce mai atragatoare, reusind in acest fel sa infrumuseteze locuinta si sa o transforme intr-un loc relaxant.

Desi plafonierele sunt cele mai populare alegeri in randul romanilor, nu trebuie sa te limitezi doar la acestea. Tot mai multe persoane au inceput sa monteze candelabre, avand abilitatea de a oferi camerelor eleganta, rafinament, dar si dimensiune, devenind foarte usor piesele centrale din spatiul in care au fost instalate.

Este esential atunci cand doresti sa achizitionezi un asemenea corp de iluminat sa ai in vedere ca inaltimea tavanului sa fie destul de mare pentru a nu te incomoda. De asemenea, pentru a te bucura de acest sistem fara sa iti faci griji in privinta consumului, asigura-te ca sunt echipate cu becuri LED, considerate ca fiind cele mai eficiente si performante solutii din punct de vedere energetic.

Prin urmare, iti voi prezenta cateva modele de care trebuie sa tii cont, acestea fiind si unele dintre cele mai populare sisteme de iluminat printre consumatori:

 

1.     Candelabru Brilliance

candelabru brilliance

candelabru brilliance

Modelul Brilliance are un aspect futurist care te poate ajuta sa iti tranformi complet livingul. Este realizat din cristale si metal auriu lucios, fiind perfect pentru un design modern. Daca dispui de un spatiu mare, atunci 2 piese de acest tip se vor incadra armonios in camera in care le vei monta pentru o luminozitate extinsa si va oferi eleganta inca din prima clipa. Functioneaza cu 6 becuri de tip E14 care nu sunt incluse, fiind un avantaj pentru tine, putand alege in acest fel becuri LED cu puterea pe care o doresti.

2.     Candelabru Celebrity Black

Eleganta si stil. Doar asa se poate descrie candelabrul Celebrity Black. Este realizat integral din metal, iar forma este cu adevarat deosebita, putand-o incadra in orice decor, fie el rustic sau modern. Are un diametru de 45 cm cu un singur bec de tip E27. Detaliile sunt uimitoare inca de la prima vedere, putand gasi usor si rapid un loc special unde o poti monta.

Daca spatiul vizat este mare, atunci nu va trebui sa te limitezi doar la o singura bucata, deoarece doua piese vor completa intr-un mod armonios si elegant camera.

 

3.     Candelabru Krystal Slides

Un alt model care nu trebuie pierdut din vedere este si Krystal Slides 8. Asa cum reiese din denumire, acesta are opt brate pe care pot fi instalate becuri eficiente de tip LED. Are o dimensiune 75 x 35 cm, fiind perfecta pentru a o instala intr-un dormitor spatios, living sau chiar bucatarie. Lumina este esentiala in viata de zi cu zi, iar cu ajutorul acestui candelabru vei scapa de aceasta grija. Design-ul interior poate fi imbunatatit semnificativ daca alegi o piesa precum Krystal Slides 8, reusind sa iti modernizezi locuinta rapid, la costuri mici.

 

4.     Candelabru Butterfly argintiu dining

Candelabru LED Butterfly 3

Candelabru LED Butterfly 3

Zona de dining este un loc special in care iti petreci timp de calitate impreuna cu familia si prietenii. Candelabrul Butterfly 3 a fost special conceput pentru masa de dining, putand finaliza aspectul acestui loc. Are un design modern, iar cei trei fluturi ofera nu doar o lumina adecvata, ci si o o priveliste cu adevarat uimitoare.

 

5.     Candelabru minimalist 2 Square Black

2 Square Black este un candelabru care poate fi folosit atat intr-un spatiu de locuit, cat si intr-un birou. Ofera o eleganta aparte oricarui loc, lucru ce se datoreaza design-ului minimalist si rafinat, dar si a materialelor folosite, acestea fiind metalul si acrilul.

Pentru un confort sporit, modelul vine insotit de o telecomanda, putand in acest fel sa iti faca viata mai usoara si sa iti ofere o alternativa mai placuta de a gestiona lumina. Are o dimensiune de 50 x 50 x 100 cm si o putere maxima de 256 W.

6.     Candelabru cu pene naturale Puff 600

Daca iti doresti sa obti un stil cu adevarat unic, atunci aceasta piesa te va ajuta. Realizata din pene naturale, candelabrul Puff 600 este cu adevarat impresionant. Nu conteaza locul unde il vei monta deoarece se va potrivi perfect chiar si intr-un dormitor, hol sau birou. In ultimii ani, aceste tipuri de corpuri de iluminat realizate din pene naturale, au inceput sa fie din ce in ce mai populare, reusind de fiecare data sa atraga atentia consumatorilor si sa ofere exact ceea ce isi doresc. Are un diametru de 60 cm si 8 surse de lumina cu soclu tip E27.

Candelabrele sunt unele dintre cele mai elegante si sofisticate solutii din punct de vedere al corpurilor de iluminat. Datorita dimensiunilor de cele mai multe ori mari,  acestea pot deveni usor piesa de rezistenta dintr-o camera si pot oferi un impact semnificativ asupra decorului, imbunatantind cu usurinta design-ul locuintei tale.