ghirlanda luminoasa
Blog

O gradina de vis cu lumini de poveste

Daca locuiesti la casa stii cat de importanta este curtea. Aceasta are o influenta puternica atat asupra ta, cat si asupra vizitatorilor tai, putandu-ti da o stare relaxata daca alegi sa o modernizezi cu sisteme de iluminat performante.

Atat vara, cat si iarna, lumina din curte este necesara pentru a prelungi orele de aer curat cat mai mult timp. Nu trebuie sa te limitezi doar la intrarile principale, putand proiecta intreaga curte pentru a o lumina intr-un mod unic, jucandu-te cu diverse tipuri de corpuri de iluminat.

5 moduri in care poti sa iti luminezi gradina

Curtea face parte din casa ta. Amenajarea ei este la fel de importanta, fiind esential  sa acorzi o atentie sporita si aici, pentru a o infrumuseta, dar si sa te poti bucura de ea oricand la orice ora. Vei gasi o multime de modele impresionante din care sa alegi, de aceea iti voi prezenta cateva locuri unde poti sa le amplasezi pentru a scoate in evidenta cat mai frumos locul:

1.      Lampi solare

Lampile solare au devenit din ce in ce mai populare in randul proprietarilor de case datorita faptului ca produc singure energia pe care o redau. Mai ales in acest an, alegerea unui model precum Lampa solara led 90W va fi perfecta pentru a-ti lumina curtea, intrarile de acces sau gradina puternic, dar gratuit.  Dispune de 60 de leduri performante care pot reda pana la 90W si are un sistem de prindere pentru stalpi sau poate fi adaptat pentru perete.

2.      Gard / pomi

ghirlanda luminoasa

ghirlanda luminoasa

Pomii, indiferent de anotimp ii poti decora cu o ghirlanda pentru a-i infrumuseta, dar si sa iti lumineze curtea. Modelul preferat de multi clienti este Ghirlanda Luminoasa exterior care are o lungime de 15 metri cu 15 becuri vintage de tip E27. Poate fi montata in interior si exterior pentru a infrumuseta gardul, foisorul, pomii sau terasa. Produc o lumina ambientala perfecta pentru serile linistite impreuna cu o ciocolata calda sau un ceai rece, in functie de sezon.

3.      Iluminat terasa

Terasa este locul unde iti bei cafeaua dimineata, incarcandu-te de energie pentru intreaga zi. Seara poti organiza o cina romantica la lumina pendulului style garden pentru a crea o atmosfera perfecta pentru tine si partenerul tau. Acest model este unul unic pe piata, avand inclus un ghiveci cu o planta verde ornamentala, incadrandu-se foarte bine in acest spatiu de multe ori uitat.

4.      Iluminarea parcarii

Plecarile cu masina sunt foarte dese. Mai ales cand vii seara de la job, distractie sau cumparaturi, iti va fi greu sa ai un acces foarte bun si o vizibilitate pe masura. Un stalp de iluminat stradal cu o inaltime de 3 metri va fi perfect pentru a dispune de lumina abundenta cu un consum redus, lucru ce se datoreaza becurilor LED performante.

5.      Felinar gradina

Gradina ta merita o imbunatatire, o modernizare care sa ii puna in valoare frumusetea la care ai tot lucrat in acest timp. Un felinar sau chiar mai multe te vor ajuta sa o aranjezi precum un parc de care sa te bucuri de fiecare data cand iti admiri florile preferate. Stalpul de iluminat pentru gradina beneficiaza de 2 suporturi de bec si are o inaltime de 2,60 metri. Are culoarea antracit si un design vintage care se va potrivi perfect indiferent de stilul avut.

Avantajele corpurilor de iluminat exterior

Cele mai importante avantaje pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand te gandesti sa iti achizitionezi corpuri de iluminat exterior sunt:

·        Mai buna protectie a curtii

Luminarea exterioara a curtii iti poate da o vizibiliate mult mai buna a intregului domeniu. Curiosii in acest fel vor sta departe, stiind ca nu au nici o sansa sa se ascunda datorita noilor corpuri de iluminat.

·        Impact vizual de vis

Nici nu trebuie sa stai mult pe ganduri sa iti imaginezi cum arata curtea luminata atunci cand primii fulgi de zapada incep sa se depuna. O plimbare de seara magica printre acestea iti vor umple sufletul de emotii si vei crea amintiri pretioase care vor dainui toata viata.

·        Modele cu consum 0

Lampile solare au avantajul de a avea autonomie mare cu incarcare solara. Singurul lucru care trebuie sa il faci este sa estimezi numarul lor si unde le vei monta. Nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta trasarii cablurilor, acum putand beneficia de lumina gratuita toata noaptea.

Corpurile de iluminat exterior sunt cea mai buna solutie de a-ti pune in valoare curtea si pentru a finaliza amenajarea ei. Fiecare detaliu conteaza si nu trebuie sa faci rabat de la calitate deoarece te vor putea bucura multi ani de acum inainte fara costuri suplimentare.

Plimbarile de seara, fie vara sau iarna se vor schimba complet cu ajutorul acestora, reusind de fiecare data sa completeze povestea anotimpului preferat.