lustre led
Blog

Top 10 lustre Led moderne pentru living

In prezent, pe piata se gaseste o gama foarte diversificata de lustre Led moderne. Pe langa functia ei principala, lustra Led indeplineste si rolul decorativ, imbunatatind considerabil designul unei incaperi. Alegerea unei lustre Led depinde in mare masura de suprafata camerei in care va fi montata, in acest fel facandu-se un calcul corect pentru necesarul de lumina. Livingul este camera de zi in care petrecem cel mai mult timp, de aceea este foarte important sa cream o atmosfera cat mai confortabila si placuta.

Iluminatul Led este o solutie eficienta si economica in alegerea corpurilor de iluminat. Lustrele Led indeplinesc functia iluminatului general si se incadreaza cu usurinta intr-o multitudine de decoruri. Pe langa consumul redus de energie, corpurile de iluminat cu Led au o durata de viata mai mare decat sursele de iluminat cu filament. De asemenea, sunt o solutie ecologica, deoarece nu contin mercur, astfel reducandu-se emisiile de mercur.

lustra led

Cum alegem o lustra Led pentru living

Lumina joaca un rol extrem de important in fiecare locuinta, iar inserarea corpurilor de iluminat nu reprezinta o sarcina chiar atat de usoara. Nu foarte multa lume stie ca inainte de a alege o lustra Led trebuie sa ia in calcul anumite cerinte pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca. Fie ca alegi o lustra de pe internet sau mergi direct in magazin, trebuie sa ai in vedere suprafata pe care aceasta urmeaza sa o lumineze. Daca livingul tau are 18 m patrati, nu are rost sa iei un model de 300W, care bineinteles are si un pret mai mare. Te poti limita la o lustra Led dimabila, de maxim 200W. De obicei, lustrele cu o putere mai mare au si dimensiuni mai mari si se incadreaza perfect in livingurile mai spatioase.

Tine cont atat de fluxul luminos, cat si de dimensiunile lustrei. O lustra prea mare poate arata inestetic intr-o camera mica, si invers.

Nu te descuraja daca ti-a placut o lustra cu o putere mica, care nu face suficienta lumina. In aceasta situatie poti apela la iluminatul suplimentar: spoturi, banda Led, aplice de perete, veioze sau lampadare. Este si mai bine daca poti combina mai multe tipuri de iluminat. Iluminatul la diferite niveluri poate schimba complet atmosfera si crea o ambianta mai relaxanta si blanda pentru ochi.

Caracteristicile lustrei Led

Lustrele Led sunt o solutie tehnologica de ultima generatie care nu trebuie ignorata. Pe langa eficienta energetica, lustrele Led moderne au trei tipuri de lumina: calda, rece, naturala.

Lumina calda are nuante de galben si este mai relaxanta.
Lumina rece este de culoare alb/rece si este energizanta.
Lumina naturala este o combinatie intre cele doua de mai sus, fiind mai aproape de lumina zilei.

Majoritatea modelelor dispun de telecomanda, din care poti schimba tipul de lumina, regla intensitatea, face o combinatie intre lumina calda si rece sau poti activa modul de veghe.

Marele avantaj al lustrelor Led moderne cu telecomanda este controlul de la distanta. Datorita acestei functii poti schimba tipul de lumina, regla intensitatea in functie de necesitati, astfel schimband ambientul camerei. Unele modele au o raza de actiune de pana la 100m. In acest caz puteti schimba modul de lumina sau opri lustra, aflandu-va chiar si in alta camera!

Lustrele Led moderne cu telecomanda pot fi aprinse atat de la intrerupator, cat si din telecomanda. De la intrerupator poate fi schimbat doar tipul de lumina: rece, calda sau naturala. Intensitatea poate fi reglata doar din telecomanda.

Lustra Led dimabila cu telecomanda

Exista mai multe tipuri de telecomenzi pentru lustrele Led. Unele functioneaza prin unde radio sau infrarosu, altele necesita setare. Cele cu infrarosu dispun de un senzor in plafoniera, care trebuie scos prin gaura de aerisire inainte de a fi montate in tavan. Cele cu setare trebuie sa contina instructiuni cu metoda de setare, caci difera de la model la model.

Lustre Led moderne pentru living – Recomandarile noastre

Pentru ati usura cautarile, mai jos am facut o selectie Top 10 lustre Led moderne pentru living. Vei gasi modele atat pentru livinguri mai mici, cat si pentru cele spatioase. Tine cont de sfaturile de mai sus in alegerea lustrei tale perfecte.

Recomandari pentru livinguri mici (pana in 20m patrati)

Lustra LED Minimalist 3 Gold

Lustra Led

 

Lustra LED Ceiling 8 Negru

Lustra LED

 

Lustra LED cu telecomanda Zig Zag Negru

lustra led

Lustra LED Krystal 3 Alb

Lustra LED

 

Recomandari pentru livinguri mari (pana in 30m patrati)

Lustra LED cu telecomanda Rain Drop Negru

Lustra Led

 

Lustra LED cu telecomanda Tulips

whatsapp image 2020 11 18 at 131453

 

Lustra LED cu telecomanda Module 8

lustra led

Lustra LED cu telecomanda Dalia

Lustra LED

 

Lustra LED living Rings 8 Negru

Lustra LED Living

Lustrele Led moderne sunt o modalitate excelenta de iluminare atat a livingului, cat si a oricarei camere din locuinta ta. Daca doresti sa-ti iluminezi perfect casa, opteaza pentru lustrele Led dimabile cu telecomanda. Foloseste-te de imaginatia si creativitatea ta in alegerea modelului dorit, dar tine minte si de pasii obligatorii.