Lustra LED
Blog

Top 5 Lustre Moderne pentru dormitor

Lustrele moderne sunt obiectele care pun cel mai mult in evidenta o incapere. Alegerea acestora este extrem de importanta, intrucat definesc amenajarea unei camere, dar si determina cat de bine va fi luminata. In alegerea unui corp de iluminat se recomanda sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

  • Dimensiunea camerei
  • Inaltimea tavanului
  • Stilul de mobilier
  • Culoarea predominanta a camerei

Dimensiunea camerei

Pentru dormitoarele mici spre medii se potrivesc lustrele simple, de dimensiuni mai mici. Designul modern si culorile neutre sunt elementele care trebuie luate in considerare. Lustrele cu mai multe brate sunt ideale pentru dormitoarele medii spre mari, intrucat acopera suprafete mai mari cu lumina.

Inaltimea tavanului

Pentru tavanele joase, alegem plafoniere sau lustre cu un model cat mai simplu sau cele cu inaltimea ajustabila. Pentru cele inalte, putem opta pentru lustre elegante sau candelabre cu cristale.

Stilul de mobilier

De asemenea, stilul de mobilier are un rol determinant. Pentru un dormitor amenajat in stil modern, alegem formele abstracte, florale, pendulele pe lant. Pentru stilul clasic si vintage, ne putem orienta spre culorile aurii, pendule din metal negru/auriu, lustre metalice, lustra pendul cu abajur de sticla sau metalic etc.

Culoarea predominanta a camerei

In functie de culoarea predominanta a incaperii se poate merge pe un contrast puternic, fie pe culorile neutre: bej, alb, gri, precum pe tonurile si subtonurile lor. Culorile neutre sunt atemporale, deci vor trece cu brio testul timpului si nu se vor demoda. In plus, culorile neutre sunt potrivite pentru majoritatea stilurilor: vintage, rustic, clasic, modern.

La momentul actual, magazinele online ofera o gama larga de produse. Fata de magazinele fizice, online veti gasi intotdeauna mai multe modele. Iar in majoritatea cazurilor, transportul este gratuit.

Mai jos, am facut o selectie cu cele mai apreciate si vandute modele de lustre pentru dormitor.

 

Top 5 lustre moderne pentru dormitor

1. Lustra Led Krystal 4

Lustra Led

Lustra Led Krystal 4 impresinoneaza prin designul modern si elegant. Ornamentata cu cristale, aduce un plus de rafinament locuintei.

Lustra are trei surse de iluminare: lumina rece, calda, naturala si intensitate reglabila. Functioneaza cu becuri led, care sunt din ce in ce mai apreciate, datorita calitatii, rezistentei, durabilitatii, dar si consumului mic de energie electrica.

Putere lustra: 136W

Dimensiuni: 55cmx40cm

Material: Metal, Cristal

Pentru dormitoarele mai mari, exista si varianta Krystal 6 ALB.

De asemenea, se poate opta pentru Aplicele pentru perete din aceeasi gama: Aplica LED Krystal Mini Ring.

 

 2. Lustra Led cu telecomanda Zig Zag Negru Mini

Lustra Led

Modelul abstract se incadreaza perfect in dormitoarele amenajate in stil modern si futurist. Si aceasta lustra este dotata cu trei tipuri de lumina si intensitate reglabila de la telecomanda.

Lustrele Zig Zag Mini ofera suficienta lumina chiar si pentru dormitoarele mai mari. Modelul este disponibil si pe varianta maxi Lustra Led cu telecomanda Zig Zag Negru.

Culori: alb, negru si auriu.

Putere lustra: 130W

Dimensiuni: 60 cm diametru

Material: Acril, Metal

 

3. Lustra Led Creative Mini Tulips

lustre moderne

Un design floral simplu si delicat care completeaza armonios un dormitor realizat in culori neutre, tonuri de vanilie sau crem. Le puteti folosi daca camera este amenajata modern, in stil romantic sau shabby chic.

Avand o putere de 140W, ofera o luminozitate perfecta. Avantajul acestei lustre este modelul compact si culoarea alba. Nu uitati, albul este intotdeauna o idee buna pentru momente de prospetime decorativa.

Putere lustra: 140W

Dimensiuni: 55 cm diametru

Material: Acril, Metal

Lustra are trei surse de iluminare si telecomanda. Modelul este disponibil si pe varianta maxi, Creative Tulips.

 

4. Lustra Led Smart cu telecomanda Creative Rings 4

Lustra LED

Lustra are un design compact si simplu. Poate completa si armoniza elementele dintr-un dormitor mai modern. Datorita faptului ca are dimensiuni mai reduse, este perfect pentru dormitoarele in care vreti sa economisiti spatiu.

Lustra Creative Rings este disponibila pe mai multe dimensiuni si culori.
De asemenea, in situatia in care predomina liniile in decorul camerei, se poate opta si pentru modelul Ceiling 5 Mini White sau Negru.

Culori: alb, negru si maro.

Putere lustra: 98 W

Dimensiuni: 50 x 40 cm

Material: Acril

Pentru dormitoarele mai mari, exista si varianta Rings 6 alb, negru sau maro.

De asemenea, se poate opta pentru Aplicele pentru perete din aceeasi gama: Aplica LED Ring ALB / Aplica LED Ring NEGRU.

 

5. Lustra Led Creative Magic Stars

Lustra Led

Lustra Led

Un model deosebit, potrivit atat pentru dormitoare, cat si pentru camera copilului.

Are o putere de 150W, ceea ce reprezinta un avantaj pentru dormitoarele mari. Lustra dispune de trei surse de iluminare si telecomanda.

Putere lustra: 150W

Dimensiuni: 70 cm x 10 cm

Material: Acril, Metal

La alegerea corpurilor de iluminat tineti cont de puterea becurilor, dimensiunile produsului si materialul din care sunt confectionate. Puterea de luminozitate trebuie sa faca fata dimensiunii camerei, iar modelul sa se incadreze perfect in decorul acesteia.